loader image
Rea!

Kunskapsföretagaren – starta och utveckla en kreativ verksamhet

99 kr 10 kr

Kunskapsföretagaren är boken för dig som vill starta och utveckla ett företag baserat på din unika kompetens. Den innehåller praktiska tips, teoretiska perspektiv samt intervjuer med tio inspirerande entreprenörer och experter.

Här är boken för dig som vill starta och utveckla ett företag baserat på din kunskap.

Vill du leva på din kunskap? Det är fullt möjligt. I Kunskapsföretagaren får du inspiration och tips på hur du kan paketera din kunskap till innovativa varor och tjänster som andra är villiga att betala för.

För att du ska kunna ta betalt för din kunskap är du beroende av att andra ser dig som expert. Din kunskap bidrar till det, men du behöver också vara medveten om att andra, ibland helt ovidkommande, saker inverkar på bilden av dig. Kunskapsföretagaren belyser detta och lär dig att se och utmana de strukturer som hindrar dig från att nå din fulla potential.

Bokens författare Niklas Hill driver själv ett kunskapsföretag samt är historiker och samhällsvetare. I boken ger han dig breda teoretiska perspektiv och många praktiska råd för hur du kan lyckas som kunskapsföretagare. Boken innehåller också intervjuer med flera entreprenör och experter på kreativt entreprenörskap.

 

  • Författare: Niklas Hill
  • År: 2013
  • Antal sidor: 160
  • ISBN 978-91-980127-4-3

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Kunskapsföretagaren – starta och utveckla en kreativ verksamhet”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg Objektet tas bort Undo
  • No products in the cart.