nyheteR från Trinambai

Almedalsskolan 2013

by | 21 November 2012

Snart är det sommar igen. Dags att tänka på Almedalsveckan! I vår Almedalsskola lär du dig hur du kan få ut det mesta av veckan. I tre kurser ger vi våra bästa tips om arrangörskap, monterarbete och nätverkande. Du kan gå alla tre kurser eller välja de delar som känns mest relevanta för dig.

21 januari: Arrangera ett lyckat Almedalsevenemang

Arrangerar du ett evenemang i Almedalen för att alla andra gör det eller har du ett genomtänkt syfte? Kursen handlar om att använda all din kompetens och erfarenhet för att skapa ett lyckat och inkluderande arrangemang med besökaren i fokus. Du får öva dig på att tänka till kring syfte, röda trådar, stresshantering och målsättning.

Läs mer.

17 april: Framgång i monter och tält

Mycket av Almedalsminglandet sker i tält vid hamnen, i grindar och på torg. Ett eget tält eller en monter kan vara ett bra sätt att visa närvaro och engagera Almedalsdeltagare för era frågor. Kursen handlar om hur du kan tänka kring inredning, bemanning samt informationsmaterial och reklampresenter. Vi kommer även att öva på samtalsmetodik.

Läs mer.

25 juni: Mingla och nätverka

Om du har gått vår kurs i arrangörskap kommer du inte vara stressad den sista veckan innan Almedalen. Så du har gott om tid att förbereda dig inför några dagar av intensivt nätverkande. Kursen handlar om hur du kan systematisera ditt nätverkande och ändå ha roligt. Vi kommer att öva på det. Ta med dina visitkort!

Läs mer.