nyheteR från Trinambai

Ny bok: Kunskapsföretagaren

by | 7 October 2013

Behövs det verkligen ännu en entreprenörskapsbok? Avgör själv!

Kunskapsföretagaren är en praktisk handbok för kunniga och kreativa personer som vill starta en nyskapande verksamhet utan att veta exakt hur det ska gå till. Ofta är det just personer som behöver utveckla en helt ny affärsmodell som upplever sig missförstådd i kontakt med aktörer för näringslivsfrämjande. Det är ett allvarligt problem, för det är dessa innovatörer som har potentialen att skapa radikal förnyelse. Hur löser vi det?

Den 5 november är du välkommen till lanseringsfrukosten för boken Kunskapsföretagaren på IOGT-NTO-gården Klara, ett stenkast från T-Centralen i Stockholm.

Efter en kort presentation av boken bjuder vi på ett panelsamtal med kunniga entreprenörer och experter. På vilket sätt kan kunskapsföretag vara ett redskap för social innovation och samverkande forskning? Vad finns det för stereotyper och normer som kan ställa till det för kunskapsföretagare; vilka metoder för att övervinna dem fungerar? Och vad är egentligen hållbart entreprenörskap?

I panelen:

  • Pernilla Alexandersson, VD Add Gender AB
  • Niklas Hill, författare till Kunskapsföretagaren
  • Klas Rabe, programansvarig Kulturella och kreativa näringar Tillväxtverket
  • Milda Rönn, ordförande Humsamverkan

Moderator: Linnéa Sjögren, utbildningsutvecklare Trinambai

Det kommer finnas möjlighet att köpa boken på plats. Om du vill läsa den innan kan du beställa den på www.kunskapsforetagaren.se

Frukostmacka: Frukost serveras fr.o.m. kl. 8.00. Själva seminariet börjar kl. 8.30.

Tillgänglighet: Hiss, handikapptoalett och hörselslinga finns. Ange eventuell specialmat vid anmälan.

Deltagandet är gratis. Begränsat antal platser, föranmälan krävs. Anmäl dig här.