Så skapar vi en vegansk värld

289 kr

I denna bok stakar veganstrategen Tobias Leenaert ut vägen till en vegansk värld, en värld där djur inte längre utnyttjas. För att det ska bli verklighet krävs strategiskt förändringsarbete och en stor portion pragmatism.

Om köttindustrin fick välja en bok som de absolut inte vill att du ska läsa skulle det bli den här.

Sebastian Joy grundare och chef för ProVeg International
Sebastian Joy

Den här boken är viktig genom att den erbjuder en färdplan baserad på sunt förnuft som kan leda oss på rätt väg under den svåra resa vi har framför oss. Den är betydelsefull tack vare att den väver samman både teori och forskning. Tobias bok har bidragit till att forma hur jag tänker kring min egen forskning och hjälpt mig att ompröva hur jag ser på veganism och påverkan.

Kathryn Asher forskningsansvarig på Faunalytics och doktorand vid University of New Brunswick
Kathryn Asher

Den här boken innehåller många idéer som jag önskar att jag hade kommit i kontakt med direkt när jag blev vegan 2005. Det skulle ha besparat mig och många andra en massa fruktlösa diskussioner. Rekommenderas starkt för alla veganer som vill göra skillnad!

Mahi Klosterhalfen vd och styrelseordförande för Albert Schweitzer Foundation
Mahi Klosterhalfen

När folk tror att de måste göra allt gör de ingenting. Den här boken ger praktiska riktlinjer för hur vi kan guida människor till att ta positiva steg och hjälper oss att bli den sorts aktivist som ställer sig frågan: ?Vill jag ha rätt eller vill jag vara effektiv??

Colleen Patrick-Goudreau författare till The 30-Day Vegan Challenge
Colleen Patrick-Goudreau

Djurrättsrörelsen har väntat på en bok som denna. Tobias Leenaert går bortanför de uppenbara skälen till att världen borde bli vegansk och bjuder på värdefulla insikter i hur vi kan göra effektiva framsteg mot det målet. Jag kan starkt rekommendera den här boken till både nya och erfarna aktivister som brinner för att hjälpa så många djur som möjligt.

Nick Cooney vice ordförande för Mercy for Animals och författare till Veganomics och Change of Heart
Nick Cooney

I denna bok stakar veganstrategen Tobias Leenaert ut vägen till en vegansk värld, en värld där djur inte längre utnyttjas. För att det ska bli verklighet krävs strategiskt förändringsarbete och en stor portion pragmatism. I den här boken ger han både strategiska perspektiv med bas i forskning och handfasta, praktiska råd.

Du får lära känna de psykologiska mekanismerna bakom att människor fortsätter äta kött och dricka mjölk trots att de vet vilket lidande det orsakar. För att få fler att förändra sitt beteende gäller det att göra det lätt att göra rätt.

Leenaert tar även upp vikten av hållbart engagemang och hur vi kan få veganer att förbli veganer. Matnyttig kunskap både för gröngölingar och gamla djurrättsrävar. En oumbärlig bok för alla som vill göra skillnad för djuren på riktigt.

 

  • Författare: Tobias Leenaert
  • Översättare: Charlotte Sjögren
  • År: 2022
  • Antal sidor: 316
  • ISBN 978-91-88226-16-7