Så skapar vi en vegansk värld

289 kr

I denna bok stakar veganstrategen Tobias Leenaert ut vägen till en vegansk värld, en värld där djur inte längre utnyttjas. För att det ska bli verklighet krävs strategiskt förändringsarbete och en stor portion pragmatism.

Den här boken innehåller många idéer som jag önskar att jag hade kommit i kontakt med direkt när jag blev vegan 2005. Det skulle ha besparat mig och många andra en massa fruktlösa diskussioner. Rekommenderas starkt för alla veganer som vill göra skillnad!

Mahi Klosterhalfen vd och styrelseordförande för Albert Schweitzer Foundation
Mahi Klosterhalfen

Med precisa och tydliga formuleringar bjuder Så skapar vi en vegansk värld på sinnrika och orädda insikter som uppmuntrar djurrättsförespråkare att använda sig av kontextdrivna, okonventionella och ofta kontraintuitiva strategier. Ett genomarbetat nät av tankeväckande idéer förespråkar ett brett utbud av taktiker och potentiella bundsförvanter med syftet att vässa vårt kritiska tänkande och uppnå maximal påverkan.

Dawn Moncrief grundare och ordförande för A Well-Fed World
Dawn Moncrief

Djurrättsrörelsen har väntat på en bok som denna. Tobias Leenaert går bortanför de uppenbara skälen till att världen borde bli vegansk och bjuder på värdefulla insikter i hur vi kan göra effektiva framsteg mot det målet. Jag kan starkt rekommendera den här boken till både nya och erfarna aktivister som brinner för att hjälpa så många djur som möjligt.

Nick Cooney vice ordförande för Mercy for Animals och författare till Veganomics och Change of Heart
Nick Cooney

Den absolut viktigaste boken i det här ämnet. Med spiritualitet, medkänsla och humor lyckas Tobias på ett lysande sätt kombinera lättsamma berättelser med kalla fakta som i slutändan lämnar läsaren glad och stärkt i sina övertygelser. Om du vill lära dig att behärska de allra mest effektiva strategierna för att minska samhällets konsumtion av animaliska produkter är det här den ultimata guiden.

Brian Kateman redaktör för The Reducetarian Solution och medgrundare till The Reducetarian Foundation
Brian Kateman

Vissa djurrättsförespråkare nöjer sig med att bara ha rätt. Tobias Leenaert vill inte att vi bara ska ha rätt – han vill att vi både ska ha rätt och jobba effektivt. Det är stor skillnad och han visar vad den skillnaden består i.

Paul Shapiro The Humane Society of the United States
Paul Shapiro

I denna bok stakar veganstrategen Tobias Leenaert ut vägen till en vegansk värld, en värld där djur inte längre utnyttjas. För att det ska bli verklighet krävs strategiskt förändringsarbete och en stor portion pragmatism. I den här boken ger han både strategiska perspektiv med bas i forskning och handfasta, praktiska råd.

Du får lära känna de psykologiska mekanismerna bakom att människor fortsätter äta kött och dricka mjölk trots att de vet vilket lidande det orsakar. För att få fler att förändra sitt beteende gäller det att göra det lätt att göra rätt.

Leenaert tar även upp vikten av hållbart engagemang och hur vi kan få veganer att förbli veganer. Matnyttig kunskap både för gröngölingar och gamla djurrättsrävar. En oumbärlig bok för alla som vill göra skillnad för djuren på riktigt.

 

  • Författare: Tobias Leenaert
  • Översättare: Charlotte Sjögren
  • År: 2022
  • Antal sidor: 316
  • ISBN 978-91-88226-16-7