Så skapar vi en vegansk värld

289 kr

I denna bok stakar veganstrategen Tobias Leenaert ut vägen till en vegansk värld, en värld där djur inte längre utnyttjas. För att det ska bli verklighet krävs strategiskt förändringsarbete och en stor portion pragmatism.

Genom ett rationellt och strategiskt förhållningssätt visar den här boken hur vi alla kan bidra till att förpassa djurfabrikerna till historiens skräphög och rädda miljontals djur från ett plågsamt liv.

David Coman-Hidy styrelseledamot för The Humane League
David Coman-Hidy

Så skapar vi en vegansk värld är ett måste att läsa för var och en som vill maximera sina insatser för att göra världen till en bättre plats för djuren. Tobias Leenaert sammanställer en mängd forskning tillsammans med sin egen omfattande erfarenhet som veganförespråkare och presenterar tydliga argument och praktiska tips för ett effektivt opinionsarbete. Jag kan starkt rekommendera den här boken!

Melanie Joy fil. dr, författare till Why We Love Dogs, Eat Pigs, and Wear Cows, medgrundare och en av föreståndarna för Center for Effective Vegan Advocacy
Melanie Joy

I en rörelse som är laddad med mycket känslor är det lätt att glömma bort pragmatismen. Tobias undersöker med kritisk blick hur man kan skapa förändring i vårt moderna samhälle, och hans tankeväckande synpunkter lär ut värdefulla och evidensbaserade tillvägagångssätt för att nå framsteg för djuren.

Jon Bockman vd för Animal Charity Evaluators
Jon Bockman

Om köttindustrin fick välja en bok som de absolut inte vill att du ska läsa skulle det bli den här.

Sebastian Joy grundare och chef för ProVeg International
Sebastian Joy

Tobias Leenaert är en av de viktigaste skribenterna inom djurrättsfrågor idag. Hans främsta styrka är nog hans förmåga att hålla sig fokuserad på vad som faktiskt hjälper djuren i det långa loppet. Särskilt i dessa tider, med sociala medier och filterbubblor, är det oerhört lätt att fastna i det som är populärt bland folk som redan är veganer. Men Tobias ser bortom gillamarkeringar och delningar och håller sig istället fokuserad på slutmålet – att nå fram till nya människor med ett budskap om medkänsla.

Matt Ball författare till The Accidental Activist och medförfattare till The Animal Activist’s Handbook
Matt Ball

I denna bok stakar veganstrategen Tobias Leenaert ut vägen till en vegansk värld, en värld där djur inte längre utnyttjas. För att det ska bli verklighet krävs strategiskt förändringsarbete och en stor portion pragmatism. I den här boken ger han både strategiska perspektiv med bas i forskning och handfasta, praktiska råd.

Du får lära känna de psykologiska mekanismerna bakom att människor fortsätter äta kött och dricka mjölk trots att de vet vilket lidande det orsakar. För att få fler att förändra sitt beteende gäller det att göra det lätt att göra rätt.

Leenaert tar även upp vikten av hållbart engagemang och hur vi kan få veganer att förbli veganer. Matnyttig kunskap både för gröngölingar och gamla djurrättsrävar. En oumbärlig bok för alla som vill göra skillnad för djuren på riktigt.

 

  • Författare: Tobias Leenaert
  • Översättare: Charlotte Sjögren
  • År: 2022
  • Antal sidor: 316
  • ISBN 978-91-88226-16-7