Inkluflera – inkluderande medlemsrekrytering

260 kr

Inkluflera – inkluderande medlemsrekrytering hjälper dig att kommunicera på ett sätt som tilltalar fler och att bygga inkluderande strukturer.

Människor vill engagera sig och vara del av en större gemenskap. Ändå lyckas många föreningar inte ta tillvara på denna drivkraft. Vad kan din organisation göra för att nå ut bredare och engagera fler?

Inkluflera – inkluderande medlemsrekrytering hjälper dig att kommunicera på ett sätt som tilltalar fler och att bygga inkluderande strukturer. Du får både strategiska perspektiv och handfasta råd för hur du kan få nya medlemmar att känna sig välkomna och komma in i gemenskapen. Den röda tråden är att få hela organisationen att engagera sig för ökat engagemang med hjälp av folkbildning.

Inkluflera knyter an till Medlemsmodellen – rekrytera, aktivera och behålla medlemmar och den går mer på djupet när det gäller normkritik, tillgänglighet och mångfald. Boken riktar sig till förtroendevalda, tjänstepersoner och aktiva medlemmar som vill öppna upp sin organisation för fler!

Författaren Niklas Hill är historiker, samhällsvetare och folkrörelsestrateg. Han har skrivit ett antal böcker om föreningsutveckling, bland annat Medlemsmodellen – rekrytera, aktivera och behålla medlemmar.

 

  • Författare: Niklas Hill
  • År: 2017
  • Antal sidor: 150
  • ISBN 978-91-88226-05-1

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Inkluflera – inkluderande medlemsrekrytering”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
  • No products in the cart.