Interaktiva verktyg

Pedagogiska redskap för förbättrat samarbete och reflektion.

Pratsamt

För att träna ett språk behövs goda förutsättningar för samtal. Vi känner alla mer lust att prata i miljöer där vi känner oss välkomna. När kommunikationen kommer i gång finns goda chanser till språkutveckling. Pratsamt är ett verktyg för det.

Inflytandeguiden – metoder för organisationer med demokratiska ambitioner

Inflytandeguiden består av en bok och ett spel som är fullproppade med metoder och inspiration för hur din organisation kan bli mer demokratisk.

Förening i förändring

En kortlek som utvecklar din förening. Förening i förändring innehåller 50 diskussionsfrågor som får igång viktiga samtal om engagemang, interndemokrati, kommunikation, makt och ekonomi.

Idrottsförening i förändring

En kortlek som utvecklar din idrottsförening. Idrottsförening i förändring innehåller 50 diskussionsfrågor som får igång viktiga samtal om träning, ekonomi, tävling, värdegrund, ledare, styrelsen, demokrati, engagemang, mångfald och kommunikation.

Norska

Organisasjonen i endring

Organisasjonen i endring hjelper organisasjoner med å få spørsmålene på bordet – på en smidig måte. Du kan bruke Organisasjonen i endring i styremøter, på internseminar eller på kurs. Den passer både for det vesle lokallaget og på strategisk nivå i den landsdekkende organisasjonen.

Ett bra verktyg för teambuilding som sätter igång viktiga tankeprocesser!

Alexandra Davidsson generalsekreterare Medveten konsumtion
Alexandra Davidsson

Både boken och spelet är lätt att ta till sig. […] Hela materialet utgör en god grund till att hålla en workshop om ämnet inflytande. […] Är din förening i behov av utveckling? Då är Inflytandeguiden ett bra medel på vägen!

Innovatum Science Center Trollhättan
Innovatum Science Center

Tack Trinambai för detta superbra verktyg! Vi använder den för diskussioner om organisationsutveckling i Operation 1325 och den ställer verkligen viktiga frågor som alla organisationer bör fundera över.

Disa Kammars Larsson projektledare, Operation 1325
Disa Kammars Larsson

Handböcker

FORSKNING OCH IDÉDEBATT

BARNBÖCKER

Följ oss