Inflytandeguiden – metoder för organisationer med demokratiska ambitioner

399 kr

Inflytandeguiden består av en bok och ett spel som är fullproppade med metoder och inspiration för hur din organisation kan bli mer demokratisk.

Metoder för organisationer med demokratiska ambitioner

Inflytandeguiden är till för dig som vill utveckla din organisation genom att öka medlemsinflytandet. Den presenterar metoder för inflytandearbete och ger dig inspiration och idéer för hur din organisation kan bli mer öppen och demokratisk. Fokus ligger på ungas deltagande men du kan använda den även för andra grupper som idag står utanför den demokratiska processen i din organisation. Du får konkreta tips och kan ta del av erfarenheter från organisationer som har varit med och utvecklat Inflytandeguiden.

Inflytandeguiden är en bok med ett spel som tillbehör. Tillsammans är de ett kraftfullt verktyg för alla som vill ge sig i kast med inflytandefrågor. Inflytandespelet Gräv! lyfter frågor om samarbete, ledarskap och gruppdynamik på ett lustfyllt sätt. Vi har även tagit fram en studieplan till Inflytandeguiden.

Författarna Anna Edlund och Erika Lindqvist har lång erfarenhet av att öka ungas inflytande i ideella organisationer. Inflytandeguiden resultatet av flera års utvecklingsarbete hos ax – Amatörkulturens samrådsgrupp och Sverok.

 

  • Författare: Anna Edlund och Erika Lindqvist
  • Spelutvecklare: Anna-Karin Linder Krauklis
  • År: 2016
  • Antal sidor: 104
  • Bonus: Ett spel om samarbete, ledarskap och gruppdynamik
  • ISBN 978-91-88226-00-6

Ett bra verktyg för teambuilding som sätter igång viktiga tankeprocesser!

Alexandra Davidsson generalsekreterare Medveten konsumtion
Alexandra Davidsson

Både boken och spelet är lätt att ta till sig. […] Hela materialet utgör en god grund till att hålla en workshop om ämnet inflytande. […] Är din förening i behov av utveckling? Då är Inflytandeguiden ett bra medel på vägen!

Innovatum Science Center Trollhättan
Innovatum Science Center