Förening i förändring

139 kr

En kortlek som utvecklar din förening. Förening i förändring innehåller 50 diskussionsfrågor som får igång viktiga samtal om engagemang, interndemokrati, kommunikation, makt och ekonomi.

En kortlek för att utveckla din förening.

Många gånger blir de stora frågorna om hur det är och hur det borde vara aldrig ställda. Det kan bero på tidsbrist, rädsla för konflikter, ja allt möjligt. I dessa lägen riskerar vi att glömma bort att vår organisation utvecklas hela tiden, oavsett om det sker medvetet eller omedvetet. Förening i förändring hjälper organisationer att få upp frågorna på bordet på ett smidigt sätt. Du kan använda Förening i förändring på styrelsemötet, på planeringshelgen eller vid utbildningar. Den fungerar både för den lilla lokalföreningen och på strategisk nivå i en rikstäckande organisation.

Förening i förändring innehåller 50 diskussionsfrågor som får igång viktiga samtal om engagemang, interndemokrati, kommunikation, makt och ekonomi. Istället för färdiga standardsvar får ni hjälp med att formulera gemensamma lösningar.

 

Tack Trinambai för detta superbra verktyg! Vi använder den för diskussioner om organisationsutveckling i Operation 1325 och den ställer verkligen viktiga frågor som alla organisationer bör fundera över.

Disa Kammars Larsson projektledare, Operation 1325
Disa Kammars Larsson