Idrottsförening i förändring

139 kr

En kortlek som utvecklar din idrottsförening. Idrottsförening i förändring innehåller 50 diskussionsfrågor som får igång viktiga samtal om träning, ekonomi, tävling, värdegrund, ledare, styrelsen, demokrati, engagemang, mångfald och kommunikation.

En kortlek för att utveckla din idrottsförening.

 

Många gånger blir de stora frågorna om hur det är och hur det borde vara aldrig ställda. Det kan bero på tidsbrist, rädsla för konflikter, ja allt möjligt. I dessa lägen riskerar vi att glömma bort att vår förening utvecklas hela tiden, oavsett om det sker medvetet eller omedvetet. Idrottsförening i förändring hjälper föreningar, klubbar och lag att få upp frågorna på bordet på ett smidigt sätt. Du kan använda Idrottsförening i förändring på styrelsemötet, på planeringshelgen eller vid utbildningar. Den fungerar både för den lilla klubben och på strategisk nivå i distriktet eller i riksförbundet.

Idrottsförening i förändring innehåller 50 diskussionsfrågor som får igång viktiga samtal om träning, ekonomi, tävling, värdegrund, ledare, styrelsen, demokrati, engagemang, mångfald och kommunikation. Istället för färdiga standardsvar får ni hjälp med att formulera gemensamma lösningar.

Idrottsförening i förändring har samma upplägg som Trinambais populära kortlek Förening i förändring och är anpassad till idrottsrörelsens behov. Frågorna är framtagna av Jessica Pettersson och Charlotte Ovesson.