nyheteR från Trinambai

Linnéa Sjögren börjar arbeta som utbildningsutvecklare

av | 26 mars 2013

Trinambai välkomnar Linnéa Sjögren som utbildningsutvecklare. Linnéa är genusvetare och kommer närmast från en tjänst på MTR Stockholm där hon arbetat som chef, projektledare och administratör. Linnéa kommer att jobba mycket med att utveckla utbildningskoncept både för Trinambais egna utbildningar och skräddarsydda upplägg för kund. Du kan hyra in Linnéa för att hålla och utveckla utbildningar, hjälpa din organisation att träna upp egna utbildare samt för organisationsutveckling inom t.ex. ledarskap och internkommunikation.

Linnéa kommer som ett led i att utveckla utbildningar också arbeta med att höja och följa upp kundnöjdheten med gamla och nya kunder. “Med Linnéa vid rodret ser vi fram emot att kunna erbjuda våra kunder fler möjligheter vad gäller utveckling, användning och förvaltning av kunskap” säger Niklas Hill, VD för Trinambai .

Har du som existerande eller blivande kund idéer om vilka utbildningar och tjänster du skulle vilja kunna köpa in? Maila henne redan idag på linnea.sjogren [snabel-a] trinambai.se

Följ oss